Summit Travel Wintersport Vakanties en Lastminute Aanbiedingen

Summit Travel verzorgt meerdaagse wintersportreizen voor kleine tot zeer grote groepen. Je kunt kiezen voor accommodaties in diverse gebieden in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Italië. Summit Travel is specialist in het organiseren van mini ski of korte skivakanties.

Summit Travel biedt een ruim aanbod en scherpe prijzen voor wintersporters. Er zijn veel mogelijkheden voor korte skivakanties:
Mini Skivakantie

Het ervaren team van Summit Travel heeft veel verstand van wintersport. Door de persoonlijke benadering is ook maatwerk mogelijk zoals: Bedrijfsuitjes naar de sneeuw en
Groepsreizen op maat

Summit Travel Wintersport Lastminutes per land:
Wintersport Oostenrijk
Wintersport Frankrijk

Dutchweekend Saalbach
Na het grote succes in 2015 én 2016, komt er een 3e editie van Dutchweekend Saalbach! Eind maart 2017 zal Saalbach voor de derde keer oranje kleuren. Een spetterend evenement in de sneeuw, voor wintersporters die houden van een goed feestje.

Dutchweekend Gerlos
Met trots presenteren wij een tweede Dutchweekend event in Oostenrijk. Van woensdag 29 maart tot zondag 2 april 2017 vindt een geheel nieuw en stijlvol end-of-season event voor Nederlanders plaats in Gerlos.